15 juni: Dag van de Bouw

Dag van de Bouw Als je hart ligt bij techniek of als je nieuwsgierig bent naar technische hoogstandjes, kom dan 15 juni tussen 10.00 en 16.00 uur langs op de Dag van de Bouw. Je krijgt een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij mooie bouwprojecten. Je bent van harte welkom.

Nieuwbouw Alfa Leeuwarden aan de Lynbaan in Leeuwarden Jorritsma Bouw zet samen met opdrachtgever Alfa en met Stevens Van Dijck, Borren Staalenhoef Architecten, Adviesbureau Sijperda-Hardy, ITBB en ProBir Full Service Kantoor & Projectinrichting van 10.00 tot 16.00 uur de deuren open op de bouwplaats aan de Lynbaan in Leeuwarden. Hier wordt een zeer duurzaam BREEAM Outstanding (energieneutraal) kantoor gebouwd.

De Vries Scheepsbouw aan de Strânwei 6 in Makkum Samen met De Boer & De Groot civiele werken , Staalbouw Nagelhout Bakhuizen en Feadship stellen we deze dag de bouwplaats open voor bezoekers. In Makkum bouwen we een tweede droogdok voor De Vries Scheepsbouw (Feadship). Hier worden straks bijzondere superjachten gebouwd van meer dan 80 meter lang.