0

Het is altijd een bijzonder moment als je als nieuwe bewoner je huis mag betrekken. Daarom kregen de bewoners van de eerste 10 ‘Woningen van Formaat’ niet alleen hun sleutel overhandigd, maar ook een leuk presentje. Het grootste cadeau was echter de positieve reactie van bewoners op hun nieuwe woning en dat is waar we het voor doen: tevreden opdrachtgevers met dito bewoners. En er komen nóg meer tevreden bewoners, want er worden in totaal 16 ‘Woningen van Formaat’ gerealiseerd in opdracht van Wierden en Borgen .

Om de nieuwe bewoners vertrouwd te maken met hun woning en de bijbehorende installaties, hebben zij een heldere informatiebrochure gekregen. Ook organiseren we binnenkort voor iedereen een ‘installatie-uitleg-middag’ waarbij we persoonlijk laten zien hoe de installaties werken.

Aan de hand van de wensen van Wierden en Borgen en haar huurders, hebben we niet alleen de afmetingen, plattegrond en uitstraling, maar ook de energieprestatie van de woning bepaald. Met ons concept ‘Woning van Formaat’ hebben we daarmee ook in Ten Post betaalbare huisvesting gerealiseerd. Wij wensen de bewoners heel veel woonplezier!