9

Voor woningcorporatie Dudok Wonen realiseren we in bouwteam De Driehoek in Almere Poort: nieuwbouw van 46 appartementen voor sociale huur. Ongeveer de helft van deze appartementen is bestemd voor het concept ‘In Between Places’ (IBP). Een woonconcept voor mensen die dringend behoefte hebben aan tijdelijke woonruimte door bijvoorbeeld een gedwongen verkoop van de woning, het overlijden van ouders, of omdat zij net gescheiden zijn.

Bij dit binnenstedelijke project – op de spreekwoordelijke postzegel – werken we met oog en oor voor de omgeving, op veilige en duurzame wijze. Bij Jorritsma Bouw hebben we openheid en transparantie hoog in het vaandel staan. We hebben deze bouwplaats dan ook aangemeld bij Stichting Bewuste Bouwers. Met audits en onverwachte mysteriebezoeken wordt getoetst of we werken volgens hun pijlers: omgeving, veilig, vakmensen, milieu en verzorgd. Bij voorgaande projecten hebben we bij de audits nooit lager dan een 8 gescoord. We doen er alles aan om dit zo te houden!

De bouw is inmiddels zover gevorderd dat de vloeren liggen en het casco wordt opgebouwd. In het filmpje een update van de bouw in één minuut.