Afdeling Onderhoud en Beheer Drachten- verhuisd

afd. Onderhoud en Beheer Drachten

De markt verandert en Jorritsma Bouw verandert mee. Meer dan ooit zijn wij op zoek naar efficiƫnte werkmethoden en verbetering van processen.

Wij hebben geconcludeerd dat het samenbrengen van de kantoorfuncties hieraan bijdraagt. In goed overleg zijn (kantoor) medewerkers van de vestiging Drachten afgelopen zomer verhuisd naar onze vestiging in Groningen of naar de hoofdvestiging in Bolsward.

Onze afdeling Onderhoud & Beheer blijft wel werken vanuit Drachten. Het kantoor aan het Helmhout is door deze samenvoeging voor ons te ruim geworden. Daarom zijn we op 1 januari 2014 verhuisd naar een bedrijfsloods aan Bakboord 12 te Drachten. De medewerkers in Drachten zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van onze hoofdvestiging in Bolsward 0515 – 57 82 00.

Voor u betekent deze wijziging niet veel. Jorritsma Bouw blijft gewoon alle disciplines organiseren en uitvoeren. Wij blijven de zakelijke en particuliere markt bedienen zoals u van ons gewend bent en wij blijven onderhoud & beheer uitvoeren met de grootste zorgvuldigheid.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Het correspondentieadres is per 1 januari 2014 gewijzigd in:

Jorritsma Bouw BV Postbus 22 8700 AA Bolsward T. 0515 578200