Werken bij

JB Vacature 2016 08 24 Timmerman

 

Ben jij hét gezicht van onze organisatie, de toegevoegde waarde voor onze klanten, degene die de verantwoordelijkheid neemt, de resultaatgerichte en allround timmerman die we zoeken? Dan dagen we je uit te solliciteren als

Timmerman Onderhoud & Beheer

 40 uur per week, regio Flevoland

Over Jorritsma Bouw
Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880. Van een eenmansbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste bouwers van Noord-Nederland. Met ruim 200 medewerkers en meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar. Onze projecten lopen uiteen van een kleine verbouwing voor de particulier tot complexe projecten voor de zakelijke markt. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud en beheer van zowel door onszelf gerealiseerde projecten als van bestaande complexen. Bij al deze projecten zijn wij ‘de bouw meester’ en werken wij met elkaar aan een mooi eindresultaat. Sleutelwoorden zijn kwaliteit, vertrouwen, openheid en transparante communicatie.

Jouw functie
Als Timmerman Onderhoud & Beheer verricht je service- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast kan je worden ingezet voor allround timmerwerkzaamheden. Als Timmerman Onderhoud & Beheer werk je zelfstandig en in teamverband binnen de gestelde kaders van veiligheid, kwaliteit, tijd en budget. Daarnaast ben je hét gezicht naar buiten en kan je vragen van de klant beantwoorden en bied je oplossingen.

Jouw profiel

  • Afgeronde MBO allround timmerman niveau 3
  • Diploma VCA basisveiligheid
  • Rijbewijs B/E
  • Diploma BHV
  • Woonachtig in de regio Flevoland
  • Uitstekende contactuele eigenschappen
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Collegiaal
  • Klantgericht, representatief en oplossingsgericht
  • Flexibel, creatief en kritisch

Jouw kansen bij Jorritsma
Jorritsma biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen en te ontwikkelen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons uitstekend geregeld. Een prima honorering (volgens de cao Bouw & Infra) vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap. Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Joke Hemrica (P&O Adviseur) of Jan Grijpma (Bedrijfsleider Beheer & Onderhoud) via personeelszaken@jorritsmabouw.nl of 0515 578200.

Interesse?
Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@jorritsmabouw.nl