10

Kantoor KMC Chain, Heerenveen

Na het vernieuwen van de begane grond is nu de eerste etage van het kantoor ook aangepakt. Waar eerst het personeel boven werkte, werd dit nu omgedraaid. Doordat de medewerkers van KMC Chain tijdens de verbouwing beneden werkten, was er ruimte voor ons om boven aan de slag te kunnen. Zo hadden we geen last van elkaar en konden de werkzaamheden doorgaan. De metamorfose begint al bij de trapleuningen, die een neutrale kleur hebben gekregen. De open trap is dicht gemaakt en hieronder is een opslagkast gemaakt. Eenmaal boven heeft de grote glazen wand ruimte gemaakt voor een nieuwe strakke ronde wand langs het trapgat. De tegels en vloerbedekking zijn er uit en zijn vervangen door een donkere vloerbedekking die over de gehele verdieping loopt. Ook de kozijnen en deuren in het blauw en geel zijn omgezet naar een antraciete kleur. Het kantoor is nu weer een geheel in dezelfde stijl. Om het kantoor ruimtelijker te maken, zijn er op de bovenverdieping muren weggehaald en er is een muur verplaatst. Dit biedt een open en transparante werkomgeving. De opdrachtgever is zeer content met het geheel.