Een prachtig (voor)uitzicht!

 

Werken aan 28 luxe appartementen op een heerlijke recreatierijke vakantielocatie, direct gelegen aan het IJsselmeer: wij kunnen een hoop zwaardere straffen bedenken. De bouw aan de Boeier, Botter en Blazer, zoals de complexen gaan heten, vordert gestaag en we kunnen haast niet wachten om van het geweldige uitzicht te genieten. Voor het zover is kijken we samen met uitvoerder Cor Poelstra langs de kustlijn, vooruit naar wat we kunnen verwachten de komende tijd.

“We zitten nu in de fundering, de kelders zijn gestort, en volgende week gaan we de vloeren leggen”, aldus Cor. “Na de vakantie beginnen we met de ruwbouw omhoog.” De stemming zit er goed in op het project, maar ondanks de uitnodigende locatie staat het werk nog allesbehalve op standje vakantie. Cor: “de uitdaging zit hem hier in de complexiteit van de constructie. Het is een prachtig ontwerp, maar niet heel makkelijk te bouwen. Voor ons is dat natuurlijk een mooie uitdaging.”

Cor: “in het ontwerp is optimaal rekening gehouden met duurzaamheid en de omgevingsfactoren zodat hier ideaal van de omgeving kan worden genoten zonder die te verstoren. Als we hier klaar zijn kunnen we, zoals met elk project natuurlijk, samen met de opdrachtgever trots zijn op wat we neer hebben gezet. Ik ben zelf niet de grootste strandganger, maar hier kun je straks uitstekend vakantie vieren!”

Samen met opdrachtgever Aquaresort It Soal en de bouwteamleden werken we de komende tijd door aan deze toekomstbestendige reeks appartementen.