Eerste paal NIVO NOORD te Leeuwarden

Leeuwarden 2 maart 2012; Schoonmaakbedrijf NIVO NOORD heeft de eerste paal geslagen van een nieuw pand op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. Het bedrijf is nu gevestigd op de Apolloweg. Het nieuwe pand wordt duurzaam gebouwd en naar verwachting juli 2012 opgeleverd.

De eerste paal is geslagen door dhr. W. van der Meulen oprichter van NIVO NOORD.
Nieuwbouw is volgens directeur en eigenaar Annette van der Meulen nodig omdat het huidige pand niet meer voldoet aan de wensen. “Het is niet efficiënt. In de afgelopen jaren hebben we door groei van het bedrijf steeds extra ruimtes in gebruik genomen. In principe hebben we wel voldoende ruimte maar het is niet meer praktisch. Zo is de verhouding tussen kantoorruimtes en loodsruimte niet meer goed.” Het bedrijf richt zich steeds meer op activiteiten naast het schoonmaakwerk. “Onze afdeling brand en roet is bijvoorbeeld sterk uitgebreid. Dat vergt meer opslagruimte. Daarnaast verrichten we ook steeds meer onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten zoals de koffie- en groenvoorziening.” Bij het bedrijf werken duizend mensen.

Het nieuwe hoofdkantoor zal geheel verantwoord en duurzaam worden gebouwd. Hiermee is NIVO NOORD klaar voor verdere groei.

NIVO NOORD is opgericht in 1992 en heeft zich in haar bestaan ontwikkeld van een schoonmaakbedrijf tot een vraaggestuurde facilitaire dienstverlener van een zeer breed pakket aan diensten.  NIVO NOORD heeft naast de hoofdvestiging in Leeuwarden regiokantoren in de steden Groningen en Zwolle.