Particulier

Zoekt u een geschikte partij voor nieuwbouw of voor de verbouwing van uw woning? Of is uw huis toe aan groot of klein onderhoud? Zet dan vandaag de eerste stap, en betrek Jorritsma Bouw bij uw plannen. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad ter zijde: van bouwtekening tot en met oplevering. Van spoedreparatie tot een betaalbaar onderhoudsplan.

Jorritsma Bouw is uw vertrouwde partner bij:

nieuwbouw
verbouw
onderhoud
reparatie

Zorgeloos (ver)bouwen
Wij werken op een transparante en vakkundige manier, in open communicatie met onze opdrachtgevers. Die werkwijze zit in ons DNA. Onze flexibele instelling blijkt uit ons motto: ‘hwat bûge kin sil net brekke’. Oftewel: al wat kan buigen, zal niet breken.

We zorgen ervoor dat elk project, groot of klein, soepel verloopt. We rekenen alles goed door en maken een reële planning. We denken met u mee, en kunnen u desgewenst adviseren over alternatieven die vaak ook nog voordeliger zijn. Altijd met oog voor duurzaamheid, veiligheid en leefbaarheid. Met onze efficiënte aanpak duren de werkzaamheden geen dag langer dan nodig is.

Onderhoud en reparaties
Ook voor reparaties aan uw woning of het verhelpen van storingen kunt u terecht bij Jorritsma Bouw. De kans op onvoorziene mankementen (en kosten) kunt u beperken door goed en regelmatig onderhoud van uw woning. Hiervoor kunt u bij ons heldere onderhoudscontracten afsluiten. Wij stellen graag samen met u een betaalbaar en efficiënt onderhoudsplan op, om ervoor te zorgen dat uw huis in goede staat blijft en zijn waarde behoudt.

Jorritsma Bouw blijft bij alle projecten, groot én klein, ‘de bouw meester’.

Afspraak maken of offerte aanvragen?

Heeft u (ver)bouwplannen of -wensen? Vul dan vandaag nog het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen over onderhoud of reparaties kunt per e-mail sturen: onderhoud@jorritsmabouw.nl.

U kunt ons ook bellen:

  • Bolsward 0515 – 57 82 00
  • Groningen 050 – 520 15 15
  • Almere 036 – 548 01 50

24/7 Servicedesk
Voor storingen en (spoed)reparatieverzoeken zijn wij dag en nacht bereikbaar via tel. 0515 – 57 82 00. U kunt uw storing of reparatieverzoek ook melden via de e-mail: service@jorritsmabouw.nl.