Projecten

Hoofdkantoor Royal Smilde, Heerenveen

Opdrachtgever: Royal Smilde
Architect: Buro Sipma architecten

Vandaag is de feestelijke opening van het nieuwe kantoorgebouw van Royal Smilde. Om met onze collega Lammert-Hielke de Graaf te spreken: ‘Wij zijn GRUTSK!’ Het was aangenaam werken voor Royal Smilde. Onze opdrachtgever is erg blij met de kwaliteit van hun transparante indeling, ruime werkplekken en de zeer goede lichtinval. Binnen onze scope viel het ontwerp, de turnkey realisatie van het gebouw, het begeleiden van het vergunningen- en subsidietraject en de terreinrichting. De gebruiker stond in het ontwerp centraal. Daarom is er gekozen voor grote glaspartijen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. En voor een installatie met veel comfort en een gezond leefklimaat. Het gebouw is energieneutraal. Bovendien hebben we demontabel gebouwd, een grijswatercircuit aangelegd en uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam hout. Een gebouw dus dat heel mooi aansluit bij onze eigen duurzaamheidsambitie, waarbij circulair bouwen een steeds prominentere plaats krijgt. Wij wensen de medewerkers van Royal Smilde heel veel plezier in hun fijne nieuwe kantoor! Lees hier het artikel in de Heerenveense Courant.