0

Royal A-ware Grutte Pier, Heerenveen

In Heerenveen bouwden we in opdracht van zuivelbedrijf Royal A-ware aan de nieuwe fabriek Grutte Pier. Als vertrouwde engineering & construct partner verzorgen we alle voorbereidende én uitvoerende werkzaamheden.

In de loop der jaren is Jorritsma Bouw uitgegroeid tot ervaren bouwer voor de zuivel- en foodindustrie. Hierdoor kunnen we voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid, logistiek en financiën. Al in een vroeg stadium hebben we samen met Royal A-ware, Het4Kant en Pieters Bouwtechniek meegedacht over het civiel ontwerp en de constructies van Grutte Pier.

Op basis van kengetallen heeft Royal A-ware het maximale budget voor deze engineering & buildopdracht bepaald. Dit financieel gestuurd ontwerpen is een specialisme van Jorritsma Bouw. Aan ons de uitdaging om binnen deze kaders een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken.

Tegelijkertijd is het onze verantwoordelijkheid om de fabriek op tijd op te leveren. Ons interfacemanagement blijkt hiervoor dé oplossing om vraagstukken en veranderingen die zich tijdens het project voordoen te tackelen.

Ook bij Grutte Pier zetten we in op integrale (lean) samenwerking tussen alle betrokken partijen. Zo vallen procesinstallatie, ontwerp, materialisatie en ons bouwsysteem als puzzelstukjes in elkaar.