Grote energiemarkt voor huiseigenaren in Fries Museum

Op zaterdag 24 september vindt er een grote energiemarkt plaats in het Fries Museum. Deze informatieve markt wordt georganiseerd door de vereniging :SLIM wonen met energie, Duurzaam Bouwloket, gemeente Leeuwarden en Jorritsma Bouw als deelnemende partij. Woningbezitters kunnen vrijblijvend informatie inwinnen over comfortabel wonen, energiebesparing, subsidieregelingen en elektrisch rijden.

Wethouder Isabelle Diks geeft om 10.00 uur de officiële aftrap met een korte uitleg over de nieuwe subsidieregeling in de gemeente Leeuwarden en de ambities van de gemeente. Vervolgens kunnen huiseigenaren van tot 15.00 uur op de energiemarkt terecht met al hun vragen over energiebesparing en duurzaam wonen in de gemeente Leeuwarden.

Op de markt is ook de meervoudig wereldkampioen Dutch Solar Boat te bezichtigen. Speciaal voor de kinderen staat de vereniging Energy Challenges Fryslân klaar met diverse creatieve en duurzame activiteiten.

De energiemarkt is voor iedereen gratis toegankelijk. De eerste honderd bezoekers krijgen een toegangskaartje voor het Fries Museum cadeau. Voor meer informatie en het programma kunt u terecht op www.slimwoneninleeuwarden.nl.

 Veiling van zonnepanelen
Deze zomer organiseert :SLIM wonen met energie samen met de gemeente Leeuwarden een collectieve inkoop van zonnepanelen. Iedereen die zich inschrijft, ontvangt een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen, tegen een scherpe prijs. De zonnepanelen worden geïnstalleerd door erkende partners van :SLIM wonen met energie. Ruim achthonderd bewoners hebben zich al ingeschreven. Ook u kunt nog meedoen! Meer informatie en inschrijven via www.slimwonenmetenergie.nl/zonneveiling.