0

Een project afronden is altijd erg bijzonder! Daarom hebben we samen met Thús Wonen een passend feestje georganiseerd voor oude en nieuwe bewoners en voor alle ketenpartners. We hebben het gevierd bij Betty’s Cafetaria in Dokkum. Tijdens de bouw kwamen al onze mensen hier iedere vrijdag een snackje halen. De cafetaria heeft een verbindende functie en is de sociale spil in de wijk.

Jorritsma Bouw heeft in Dokkum 47 ‘Woningen van Formaat’ van zijn eigen woninglijn gebouwd. Het is een flexibel woonconcept voor de huidige en toekomstige woonwensen. Bij deze woningen zijn er meer keuzemogelijkheden dan alleen de gevelaanzichten en energielasten (EPC). Ook de plattegrondindeling en beukmaten zijn flexibel.

Als ontwikkelaar van ons concept Woningen van Formaat waren we erg benieuwd naar de woonbeleving. Een van de bewoners gaf het mooiste compliment dat je kunt krijgen: “Ik woon er nu twee maanden en ik heb het gevoel of ik al twee maanden op vakantie ben!” Wij wensen alle bewoners een heel fijne toekomst in hun nieuwe woning, en heel veel woonplezier!