In de wijk Het Kaatsland bouwen we vier bijzondere appartementencomplexen

In opdracht van woningcorporatie Elkien en zorgaanbieder Philadelphia ontwikkelen we 129 duurzame all electric appartementen in de wijk Het Kaatsland in Sneek. Een wijk met een uniek samenspel van wonen en zorg.

In de wijk Het Kaatsland bouwen we vier bijzondere appartementencomplexen. In twee gebouwen biedt Philadelphia zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. In de andere twee gebouwen komen ruime huurappartementen voor woningcorporatie Elkien.

In totaal leveren we maar liefst 129 all electric appartementen op. Duurzame woningen, met ieder hun eigen optimale energieconcept. Zo combineren we de slimme technologieën als water-water-warmtepompen, lucht-watersystemen en zonnepanelen om de gebouwen energieneutraal te maken.

Het voordeel van bouwen als ketenpartner van Elkien en in een bouwteam met Philadelphia is dat we al in het voortraject mee konden denken over een optimaal energieconcept. Zo kunnen de toekomstige bewoners rekenen op uitstekend comfort én lage lasten. Daar krijgen wij bij Jorritsma Bouw pas echt energie van!