Expertise

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc tristique lacus rutrum justo pretium semper. Mauris mi est, tincidunt eget vestibulum at, porttitor nec velit. Donec posuere sed nisl nec consequat. Curabitur condimentum elit quis nisl scelerisque, in rhoncus enim vulputate. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus

Bij projecten in bouwteamverband werken we nauw samen in een team met opdrachtgever, architect, constructeur en installateur, eventueel aangevuld met adviseurs. Het is een open en transparante manier van werken die zowel voor de opdrachtgever als voor de uitvoerende partijen veel voordelen heeft. De opdrachtgever kan al in de ontwerpfase gebruik maken van onze expertise, zowel bouwtechnisch als kostentechnisch. Als ervaren aannemer kunnen wij waardevolle input leveren op het gebied van kosten, kwaliteit en efficiency van het bouwplan. Een bouwteamwerk geeft de opdrachtgever de garantie dat zijn bouwproject op de meest efficiënte manier wordt gerealiseerd, met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Gestroomlijnd proces

Als aannemer in een bouwteam hebben wij het voordeel dat wij al in de ontwerpfase zijn betrokken bij het project, en dat we het dus van binnen en buiten kennen. Dat geldt ook voor de overige bouwteamleden. In een bouwteam behouden alle deelnemers hun eigen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Elk teamlid brengt zijn eigen specifieke deskundigheid en ervaring in. Zo ontstaat een gestroomlijnd bouwproces. Deze vorm van samenwerking werkt alleen op basis van vertrouwen, openheid en transparantie. En dat is precies waar we bij Jorritsma Bouw voor staan.

Voordelen voor de opdrachtgever

  • Omdat de het bouwteam het hele project coördineert vanaf het ontwerp, ontstaat er een vlot verlopend bouwproces. De bouwtijd kan daardoor aanzienlijk worden ingekort.
  • De opdrachtgever blijft betrokken bij het bouwproces en kan gaande het traject nog input leveren of wijzigingen laten doorvoeren.

37 appartementen, Hilversum

  • Door de expertises van alle betrokken partijen van meet af aan samen te brengen worden faalkosten voorkomen.
  • De kans dat het budget wordt overschreden is verwaarloosbaar, terwijl de kwaliteit van het bouwwerk gegarandeerd is.
  • Door te werken met een open begroting heeft de opdrachtgever op elk moment inzicht in het financiële plaatje.
  • De opdrachtgever heeft de mogelijkheid om zelf onderaannemers of leveranciers voor te dragen.

Lean bouwen

Het werken in bouwteamverband is de optimale vertaling van een geïntegreerde werkmethodiek. Lean bouwen is daarvan onderdeel. Hierbij richten we onze werkprocessen zodanig in dat we een bouwproject met zo min mogelijk verkwisting kunnen realiseren. Middels interfacemanagement hebben we álle aspecten van de bouw steeds tot op detail in het vizier, zodat deze tijdens de uitvoering niet kunnen conflicteren. Om dat te bereiken, is het noodzakelijk om alle bouwactiviteiten tijdens regelmatige planningsoverleggen zorgvuldig af te stemmen met onze co-makers. Het heeft als resultaat dat je een bouwproject in één keer goed bouwt, met zeer weinig (wij streven naar 0!) opleverpunten. Bouw- en onderhoudskosten zullen lager uitvallen. Logischerwijze leidt dit tot grote tevredenheid bij zowel onze klanten als onze medewerkers.