10

In opdracht van vastgoedontwikkelaar Brivec verbouwen we het Grootwinkelplein in Leek. Winkelketens Jumbo, Welkoop en Aldi wisselen hier van plaats. Inmiddels is ook de vernieuwde Aldi klaar.

Het lijkt wel een levensgrote stoelendans op het Grootwinkelplein in Leek. Op de plek waar voorheen de Welkoop zat, heeft supermarkt Jumbo XL onlangs haar deuren geopend. Stap twee is de opening van een nieuwe Aldi op de plek waar eerst de Jumbo zat. En tot slot komt de Welkoop in het voormalige pand van de Aldi.

Om alle partijen een winkelpand op maat te geven, verbouwen we de filialen waar nodig. Zo zorgden we samen met partner Econstruct voor een verdubbeling van het winkeloppervlak van de voormalige Welkoop om genoeg plaats te bieden aan de Jumbo XL.

Tijdens de verhuizingen en verbouwingen blijft het Grootwinkelplein gewoon open voor publiek. Om dit allemaal in goede banen te leiden, hebben we een slim masterplan bedacht. Zo hebben we nagedacht over de volgorde van de verhuizingen, de aanrijroutes voor het bouwverkeer en de looproutes voor de klanten. Kortom: er is nog heel wat werk aan de winkel!