Jorritsma Bouw eerste VGO-keur® gecertificeerde bouwkundige aannemer in Nederland

Wij zijn blij u te kunnen meedelen dat Jorritsma Bouw met ingang van 15 december 2014 in het bezit is van het Certificaat VGO-keur®, hét certificaat op het gebied van Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie. We kunnen met trots zeggen dat we de eerste VGO-keur® gecertificeerde bouwkundige aannemer zijn in heel Nederland.

VGO-keur® (keurmerk vastgoedonderhoud) is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders/-eigenaars zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. Bovendien garandeert VGO-keur® dat de onderneming resultaatgericht samenwerken beheerst. Bedrijven die beschikken over VGO-keur® hebben het beste dat de markt te bieden heeft. Vastgoedbeheerders/-eigenaars die kiezen voor zekerheid, kunnen voortaan kiezen voor een onderhoudsbedrijf met VGO-keur®. Beter kan het niet!

Wij leggen het fundament voor Resultaatgericht Samenwerken. Niet alleen op het gebied van planmatig en groot onderhoudsprojecten, maar ook bij uw nieuwbouw- plannen en herstructureringsprojecten.

Download hier onze leaflet Resultaatgericht Samenwerken.

Leaflet Resultaatgericht samenwerken
Meer weten over het VGO-keur® kijk op de website www.vgokeur.nl

Logo VGO keur