Trots op bereidheid in Sneek

In de Potterzijlstraat in Sneek werken we aan het verduurzamen van 72 appartementen van Elkien. Volgens de richtlijnen van ons corona-doorwerkplan werken we gestaag door. Inmiddels zijn we over de helft.

We waren in maart net begonnen met de opbouw van de steigers aan de Potterzijlstraat toen corona zich aandiende. Met ons corona-doorwerkplan kunnen we gelukkig doorgaan met de werkzaamheden. De eerste woningen zijn opgeleverd en de bewoners zijn zeer tevreden.

We zorgen ervoor dat de 72 appartementen weer helemaal up-to-date en energielabel A+ zeer energiezuinig zijn. Tijdens de werkzaamheden kunnen bewoners gebruik maken van vervangende woonruimte. Zo stellen we wisselwoningen beschikbaar en kunnen mensen gebruik maken van onze ‘mobiele huiskamer’. Uiteraard ontsmetten we alles grondig om besmettingen te voorkomen.

Met trots kunnen we stellen dat álle bewoners bereid zijn om mee te werken. Dat is het grootste compliment dat we als betrokken bouwer kunnen krijgen. Samen zetten we de schouders er onder en laten we ons niet uit het veld slaan door corona.