0
  • Bouwinvest Development, Amsterdam
  • UTILITEIT
  • Nieuwbouw, Onderhoud
  • Going on concern
  • Groningen

Jorritsma Bouw moest twee bestaande liften aftoppen. Op een andere plek plaatsten we een tijdelijke lift. Voor de nieuwe liften maakten we liftschachten, opgebouwd uit 21,4 cm dikke kalkzandsteenelementen. Om het gewicht op te vangen dient verdieping -4 als fundering.

Ook verwijderden we de bestaande roltrappen; de gaten zijn gedicht. Met de nieuwe roltrappen zijn straks zowel de Primark als de parkeergarage te bereiken. Hiervoor hebben we grote sparingen gemaakt. Om te grote belasting van de vloer eronder te vermijden, onderstempelden we de gehele uit te zagen vloer. Deze hebben we in blokken van ca. 1 x 1 meter uitgezaagd. De uitgezaagde delen konden we met een kleine verreiker afvoeren.

We hebben een tijdelijke trap geplaatst zodat mensen vanuit de parkeergarage het winkelgebied kunnen bereiken. Ook de betaalautomaten zijn verplaatst.

  • Bouwinvest Development, Amsterdam
  • UTILITEIT
  • Nieuwbouw, Onderhoud
  • Going on concern
  • Groningen