STAGE BIJ JORRITSMA BOUW

Volg je een bouwkundige opleiding en ben je op zoek naar een stageplek? Bij Jorritsma Bouw krijg je als stagiair een volwaardige plek binnen het team. Als vooraanstaand leerbedrijf zorgt Jorritsma Bouw ervoor dat jij je kwaliteiten optimaal benut in een uitdagende stage. Aan leerlingen/studenten die een relevante mbo- of hbo-opleiding volgen bieden we jaarlijks meerdere stageplaatsen in de werkvoorbereiding of in de uitvoering.

Wat willen we zien?

We vinden het niet alleen belangrijk dat jij van ons leert. Wij leren ook graag van jou! We zijn op zoek naar stagiairs met een proactieve werkhouding die initiatief durven tonen. Maar die tegelijkertijd open staan voor de inzichten van onze ervaren collega’s en bereid zijn om ‘vanuit de praktijk’ te leren.

Wat geven we terug?

Je draait als volwaardig teamlid mee en je krijgt de ruimte om aan je eigen (leer)opdrachten te werken. We bieden een veilige leeromgeving; een van onze ervaren medewerkers wordt jouw stagebegeleider. Als jij van aanpakken weet, gaan we er samen voor zorgen dat jij je stage succesvol afrondt. Wij bieden een stagevergoeding conform de stageregeling van Bouwend Nederland. Je ontvangt géén vergoeding voor een stage met een aaneengesloten duur van minder dan acht weken.

Waar wacht je nog op?

Mail je motivatie en je cv naar sollicitaties@jorritsmabouw.nl Als we denken dat we een plek voor je hebben, dan nodigen we je uit voor een gesprek. En wie weet start dan binnenkort jouw uitdagende en veelzijdige carrière bij Jorritsma Bouw!