TRAINEESHIP BIJ JORRITSMA BOUW

Heb jij je opleiding afgerond en ben je op zoek naar een traineeship? Wij zijn op zoek naar talentvolle starters of zij-instromers, die bij ons de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen tot vakvolwassen professionals. Als trainee doorloop je een praktijkgericht opleidingsprogramma binnen onze afdelingen calculatie, engineering, werkvoorbereiding en uitvoering. Hierbij krijg jij onder begeleiding de ruimte om jezelf in een korte tijd vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Daardoor word je klaargestoomd voor de functie die het beste bij jou past.

Wat willen we zien?

We vinden het niet alleen belangrijk dat jij van ons leert. Wij leren ook graag van jou! We zijn op zoek naar mensen met een proactieve werkhouding die initiatief durven tonen. Maar die tegelijkertijd open staan voor de inzichten van onze ervaren collega’s en bereid zijn om ‘vanuit de praktijk’ te leren.

Wat geven we terug?

Wij zien jou als dé medewerker van de toekomst. Als trainee ben je actief betrokken en heb je een volwaardige plek binnen het team. Dit betekent ook dat je vanaf dag één verantwoordelijkheden krijgt. Je krijgt een mentor en begeleiding vanuit het management. Samen met je begeleiders stel je een haalbaar persoonlijk ontwikkelplan op, dat past bij jouw specifieke kwaliteiten. Het uiteindelijke doel is dat je bij ons komt werken en dat je doorgroeit naar een functie die het beste bij jou past en waarin jij kunt excelleren.

Waar wacht je nog op?

Mail je motivatie en je cv naar sollicitaties@jorritsmabouw.nl  Als we denken dat we een plek voor je hebben, dan nodigen we je uit voor een gesprek. En wie weet start dan binnenkort jouw uitdagende en veelzijdige carrière bij Jorritsma Bouw!