GOED GEFUNDEERD

Wij realiseren samen met co-makers grote projecten in alle segmenten van de bouw. Dat doen we op een transparante, vakkundige en flexibele manier, in open communicatie met onze opdrachtgevers. Die werkwijze zit in ons DNA.

Soepel verlopend proces

Een soepel verlopend en efficiënt bouwproces begint bij een goede fundering. Daarom werken wij lean en volgens de RGS methodiek. Wij brengen in het voortraject alle aspecten goed in kaart. We inventariseren de wensen van onze opdrachtgever en maken op basis daarvan weloverwogen keuzes, een gedegen calculatie en een reële projectplanning. Door in het voortraject visie, tijd en kennis te investeren besparen we kosten en nemen we u veel zorg uit handen. Bij steeds meer projecten passen wij de BIM-methodiek toe. Alle informatie zit dan in één informatiesysteem. Daarmee kunnen we nog efficiënter werken en faalkosten terugbrengen tot een miminum.

Op en top in control

Hoe complex een bouwproject ook is, Jorritsma Bouw blijft onder alle omstandigheden in control, ‘de bouw meester’. Flexibel omgaan met verrassingen zien wij als een uitdaging! Niet voor niets is ons motto: Hwat bûge kin sil net brekke. Oftewel: wij zijn flexibel en denken voor de volle 100% mee.