Jorritsma Bouw gaat 12 nieuwbouw NOM-woningen realiseren, waarvan het contract inmiddels is getekend. Samen met Van Manen en Zwart Architecten en Breman Installatiegroep gaan wij dit Design en Build UAV-gc project realiseren. Ons team scoorde volgens Woningbouwvereniging Anna Paulowna het hoogst op prijs/kwaliteitverhouding.

Maatwerk
Ons DB-team heeft maatwerk geleverd, wat uiteraard is afgestemd op het programma van eisen. Voor het ontwerp is gekeken naar de omgeving: de bestaande bebouwing en de mogelijkheden om de leefomgeving te verbeteren. Gezamenlijk zorgden we ervoor dat ontwerp, functionaliteit van woonoppervlakte, NOM en prijs bij elkaar bleven. In de materiaalkeuze was onze ervaring met onderhoud en beheer een groot voordeel. Door in het ontwerp geen onderhoudsgevoelige materialen te kiezen, zijn er lage onderhoudskosten.

 

Bouwen voor mensen
Als maatschappelijke bouwer streven wij er altijd naar om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren. Daarom hebben we in samenspraak met de opdrachtgever besloten om de slaapkamerindelingen en uiteindelijke locatie van douche en toilet te laten kiezen door de bewoners.