15 woningen De Boustien, Zwaagwesteinde/De Westereen

Thús Wonen selecteerde ons voor een Design & Build-traject van vijftien gezinswoningen aan De Boustien in De Westereen. De opdracht is ons gegund op basis van ons dynamische woningontwerp, een flexibel concept dat kan worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en toekomstige bewoners. De esthetiek en de prijs-kwaliteitsverhouding van onze inschrijving sloot het beste aan bij de wensen van Thús Wonen.

Kracht van samenwerking
De dynamische woninglijn is gebaseerd op de kracht van samenwerking met vaste partners. Door steeds voort te borduren op een goed doordachte basis kunnen we slimmer, efficiënter en goedkoper bouwen. Afhankelijk van de wensen kiezen we per project het optimale scenario. Het ontwerp van de woningen komt geheel tegemoet aan de wensen op het gebied van duurzaamheid, techniek en toekomstwaarde.

Communicatie
Thús Wonen nodigde de omwonenden uit voor een presentatie van het plan. De reacties waren zeer positief. Jorritsma Bouw was aanwezig voor een kennismakingen gaf een toelichting op het bouwtechnische deel van het plan.

Daarmee konden we een positieve bijdrage leveren aan de beeldvorming. De omwonenden weten wat ze tijdens het proces kunnen verwachten.

Beperken van overlast
We doen er alles aan om de omwonenden zoveel mogelijk te ontzien en de overlast tot een minimum te beperken. We zorgen voor een slimme logistiek en een goed ingerichte bouwplaats volgens de richtlijnen van Bewuste Bouwers. Door de omgeving vroegtijdig in te lichten en mee te nemen in het bouwproces kunnen we gezamenlijk een mooi plan realiseren.