30 appartementen Sonnet en Kwatrijn, Assen

De complexen Sonnet en Kwatrijn zijn gelegen in een groene omgeving, vlakbij het Asserbos. We realiseren deze dertig appartementen met een parkeerkelder in de wijk Westerpark als ketenpartner van Vazet creatie en realisatie. Deze mooie en comfortabele appartementen zijn gasloos en energiezuinig. De gebouwen kenmerken zich door de horizontale lijnen in de gevel met daartussen de ruime woonverdiepingen. De toekomstige bewoners krijgen een eigentijds en toekomstbestendig appartement met een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Integraal proces
We werken in een vloeiend integraal proces, ondersteund door BIM en nCalc. Proces, budget, techniek en kwaliteit zijn hierin verenigd. Er is sprake van een volledige integratie van het voorbereidingsproces in de uitvoeringsfase. Het 3D BIM-model is daarbij gekoppeld aan de calculatiemodule. Met deze transparante manier van werken tussen Vazet als opdrachtgever en Jorritsma Bouw als bouwer worden faalkosten en dubbelwerk geminimaliseerd. In deze samenwerkingsvorm komt onze expertise als bouwer het beste tot zijn recht. We denken mee in het voortraject, optimaliseren en sturen op vraagstelling.

Daarnaast dragen wij zorg voor een nauwgezette projectvoorbereiding en -realisatie, waarbij het geheel past binnen het budget en de kwaliteitseisen. We werken samen om zo het beste resultaat te bereiken.

Maatschappelijk omgevingsmanagement
Middels maatschappelijk omgevingsmanagement doen we er alles aan om de omwonenden zoveel mogelijk te ontzien en de overlast tot een minimum te beperken. We informeren de omgeving onder meer over onze transportplanning en uitvoeringsplanning.