Er is eenheid in de typologie van de woningen, maar de gevels en binnenzijde van iedere woning zijn uniek. CPO is een mooie manier voor een particulier om een individuele woning te bouwen die voldoet aan zijn eigen specifieke wensen. Alle toekomstige bewoners zijn zelf projectontwikkelaar en krijgen een woning op maat.

We nemen de kopers mee in het bouwproces. We hebben een kopersbegeleidster ingezet die de communicatie naar de bewoners regelt. Zij is verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven en is aanwezig bij alle kopersbijeenkomsten. In overleg met de uitvoering en afhankelijk van de fase van de bouw komen de bewoners regelmatig kijken op de bouw om de voortgang van hun huis te volgen.

Duurzame woning
De huizen hebben een duurzame fundering met comfortpalen. Deze palen zijn voorzien van een warmtewisselaar, waardoor er een optimale uitwisseling ontstaat tussen warmte en koude verkregen uit de grond. Het systeem is gesloten en komt niet in aanraking met grondwater.

 

De isolatie van de woning is optimaal, de puien zijn voorzien van warmte- en geluidswerende triple beglazing. Verwarming en warm water worden verkregen middels een energiezuinige lucht-water-warmtewisselaar en slimme ventilatietechniek. Additioneel zorgen zonnepanelen op het dak voor een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC).