Projecten

46 appartementen, Almere

De bouwteamovereenkomst voor de nieuwbouw van 46 appartementen in Almere voor Dudok Wonen is getekend door Robert Jan Sliep en Hans Jorritsma en in aanwezigheid van Hendrik Jan Barten, Paul Hendriks, Reinier Bron en Peter Hofman.

Onze bouwteamvisie sloot naadloos aan bij de uitvraag van de opdrachtgever. Gezamenlijk gaan we het ontwerp verder uitwerken. Daarbij zullen wij onze expertise inbrengen wat betreft duurzaamheid, bouwmethodiek en materialisering. Zo kunnen wij onze opdrachtgever ondersteunen om het project binnen budget te realiseren.

Ongeveer de helft van de appartementen van dit complex in Almere is bedoeld voorIn Between Places’. Dit maatschappelijke concept is een tijdelijke oplossing voor mensen die door overmacht dakloos dreigen te raken omdat de woningmarkt onder druk staat. In Between Places is voor mensen die urgent tijdelijke woonruimte nodig hebben. Bijvoorbeeld door een executieverkoop van hun woning, het overlijden van ouders, of omdat zij net gescheiden zijn. Het geeft hen de tijd om hun zaken op orde te krijgen. Van hieruit kunnen ze dan op zoek naar een definitieve reguliere woning. Een mooi concept waar wij als maatschappelijk betrokken bouwer graag een steentje aan bijdragen.