Projecten

Groot onderhoud 104 woningen Jubbega en Nieuwehorne

Opdrachtgever: Woningcorporatie Accolade

Het grootonderhoud aan 104 woningen in Jubbega en Nieuwehorne voor Accolade hebben we samen met de bewoner opgeleverd. Een mooie opdracht waarin niet het bouwproces maar de bewoner centraal is gesteld.

Gunning
Woningcorporatie Accolade had Jorritsma Bouw uitgedaagd om een aanbieding te maken voor groot onderhoud aan 104 woningen in Jubbega en Nieuwehorne. Doordat we eerdere projecten naar volle tevredenheid hebben opgeleverd, mogen we voor Accolade nu ook aan deze 104 woningen groot onderhoud uitvoeren.

De bewoner en omgeving centraal
De woningen waren tijdens de werkzaamheden bewoond. Daarom legde we in ons bouwproces de nadruk op efficiƫnte logistiek, zo weinig mogelijk overlast voor de buurt en een helder communicatietraject met bewoners. Voor de start van de werkzaamheden zijn wij bij de bewoners langsgegaan om samen met hen de werkzaamheden, optiekeuzes en verwachtingen door te spreken. Soms moeten we werkzaamheden uitvoeren op plekken waar zwaar meubilair staat. We vragen altijd of bewoners hulp nodig hebben bij het verplaatsen van hun spullen.

Per woning hebben we tien dagen uitgetrokken om keuken, douche en toilet te vervangen. Per woning is afgestemd of er tijdelijke douche- en toiletvoorzieningen nodig waren. Ons proces is zo ingericht dat de bewoners aan het einde van de dag weer gebruik konden maken van hun eigen toilet. Woningen waarin we aan het werk waren, lieten na onze werkdag steeds netjes en schoon achter. We hebben de woningen gezamenlijk met de bewoners opgeleverd.