MJOP A-ware: elke situatie is uniek

  • A-ware Food Group
  • SERVICE
  • MJOP
  • Heerenveen

In 2013 heeft Jorritsma Bouw zuivelfabriek Royal A-ware gebouwd. Wij kennen de fabriek als geen ander. Daarom nemen we de zorg van het gebouw over, zodat Royal A-ware zich kan focussen op zijn eigen werkproces. Deze zorg, een MJOP op maat, is ons gegund vanwege de goede relatie met de opdrachtgever en de kennis en kunde die we kunnen bieden. Door deze mooie samenwerking kunnen we gezamenlijk het pand op een strategisch hoog niveau houden.

  • A-ware Food Group
  • SERVICE
  • MJOP
  • Heerenveen

Werken in de foodindustrie
Werken in de foodindustrie betekent rekening houden met hoge eisen als HACCP en COKZ. Hygiëne moet te allen tijde worden gewaarborgd. Vuiligheid mag niet blijven hangen en schimmel- of roestvorming mag niet voorkomen. Daarom werken we graag met vaste partners die met hun kennis en expertises efficiënt kunnen werken. Zij hebben hun vaste contactpersonen en kennen het werken in een foodsafe omgeving. Het werken met deadlines en veiligheidsmaatregelen is hen bekend, waardoor het prettig samenwerkt.

Elke situatie is uniek
De fabriek van Royal A-ware is een grote ruimte waar op veel plaatsen onderhoud nodig kan zijn. Elke situatie is uniek, daarom maken we voor elke situatie een passend plan. Hiermee denken we ook in optimalisaties: omdat er veel containers worden gereden in de fabriek, beschadigt een muur snel. Een keus is om de wand steeds opnieuw te herstellen, maar een andere optie is om de muur te beschermen door er een plaat voor te plaatsen.

Een passend plan is ook noodzakelijk voor bijzondere situaties: denk hierbij aan onderhoud op een plek waar veel mensen werken of aan mogelijk explosiegevaar. Met een gerichte aanpak kan de veiligheid worden gewaarborgd.

Altijd in overleg
Wij zijn ten dienste van de fabriek en verstoren het fabrieksproces op geen enkele manier. We houden hier goed rekening mee wanneer we ruimte nodig hebben om onze werkzaamheden uit te voeren. Werkruimtes creëren we altijd in overleg met Royal A-ware. Vanwege het foodsafe werken sluiten we steigerwerk hermetisch af met zeil. Daarnaast wordt er gezorgd voor werkvergunningen. Vervoer en materieel wordt van tevoren zorgvuldig afgestemd en gecontroleerd. We werken uitsluitend in veilige en afgesloten werkzones.