Projecten

Plaatsen nieuwe schuifpui Vondelstraat Leeuwarden na inbraakpoging

Opdrachtgever: Multiherstel, Hoorn

In het voorjaar van 2016 heeft Jorritsma Bouw in opdracht van Multiherstel een geheel nieuwe schuifpui geplaatst in een woning aan de Vondelstraat in Leeuwarden. Bij een poging tot inbraak was de schuifpui dusdanig beschadigd dat er een nieuwe geplaatst moest worden. 24-uurs service Middels de 24-uurs service werd een van onze monteurs opgeroepen om

In het voorjaar van 2016 heeft Jorritsma Bouw in opdracht van Multiherstel een geheel nieuwe schuifpui geplaatst in een woning aan de Vondelstraat in Leeuwarden. Bij een poging tot inbraak was de schuifpui dusdanig beschadigd dat er een nieuwe geplaatst moest worden.

24-uurs service
Middels de 24-uurs service werd een van onze monteurs opgeroepen om het noodherstel uit te voeren. Het verwijderen van de oude schuifpui en het plaatsen van de nieuwe schuifpui zijn in eigen beheer uitgevoerd. Voor het aflakken van de houten delen hebben wij een onderaannemer ingeschakeld.

Gecertificeerd hang- en sluitwerk
De nieuwe schuifpui is voorzien van gecertificeerd hang- en sluitwerk. We konden daarmee de bewoner weer een stukje veiligheid teruggeven. In slechts 2,5 dag – inclusief het schilderwerk – hebben wij deze opdracht kunnen afronden.