Schoolbezoek Marne College

Overal is techniek en waar techniek is zijn technici nodig. Wie kiest voor een loopbaan in deze branche heeft grote kans om een baan op eigen niveau en binnen het eigen vakgebied te vinden. Maar: hebben leerlingen wel een juist beeld van techniek en wat je er allemaal mee kan doen? Tijd dus voor een bedrijfsbezoek van havo en vwo eindexamenleerlingen aan Jorritsma Bouw.

Onze collega’s Eling Hoeksma, Hendriks Schokker, Freek Elzinga, Wiep Bijlsma en Jilles Hoekman hebben de leerlingen vanuit alle disciplines uitleg gegeven over hoe leuk en dynamisch het werken is voor een aannemer en familiebedrijf. Dit deden zij met een bevlogenheid die menig leerling enthousiast maakte voor een loopbaan in de techniek.

Als maatschappelijk betrokken bouwer vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren aan de aanwas én het behoud van betrokken en bevlogen technici. De jeugd heeft de toekomst en daar ‘bouwt’ Jorritsma Bouw graag proactief aan mee. Onze (toekomstige) werknemers zijn immers ons kapitaal; vanzelfsprekend dat wij daar actief aan bijdragen!