Sleuteloverdracht met goodiebag

Gebouw D van het Kaatsland in Sneek is opgeleverd! Daarmee komt een eind aan een fijne en langdurige samenwerking tussen Elkien, Stichting Philadelphia Zorg en Jorritsma Bouw. Ook de laatste 44 van in totaal 129 appartementen leveren we op. Het zijn duurzame woningen, met ieder hun eigen optimale energieconcept. We combineren slimme technologieën om de gebouwen energieneutraal te maken. Zo kunnen de toekomstige bewoners rekenen op uitstekend comfort én lage energielasten.

Ons team heeft een handige verrassing achtergelaten voor de nieuwe bewoners. Tijdens het klussen kunnen ze nu gebruik maken van een rolmaat, een notieblok met pen en een duurzame waterfles. Onze kwaliteitskeurmeester en tevens fotograaf Pieter Snaak heeft erop toegezien dat de bouw volgens het boekje kon worden afgewerkt. We hebben een mooie klus geklaard, ook hier waren we de bouw meester!

We wensen de nieuwe bewoners veel plezier met hun nieuwe woning. Daar krijgen wij bij Jorritsma Bouw pas echt energie van! Op naar het volgende KetenSamenWerkingsproject.