SLIM wonen met energie

SLIM wonen met energie is in 2011 ontstaan als project van de provincies Drenthe, Groningen en Fryslân. Sinds 2013 is de provinciale regie op SLIM verdwenen en is het een vereniging van bedrijven geworden. Jorritsma Bouw heeft zich aangesloten aan bij dit vooruitstrevende initiatief.

De drie stappen van het SLIM-adviestraject:

  • Stap 1 – Ontdek welke slimme kansen uw huis biedt; vraag een SLIM-advies aan bij Jorritsma Bouw.
  • Stap 2 – Bepaal welke maatregelen u wilt nemen.
  • Stap 3 – Maak uw huis SLIM energiezuinig én comfortabeler.

Hebt u vragen over dit traject? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur op . U kunt uw vraag ook mailen naar info@test.vetteserver.nl. Binnen 24 uur neemt één van onze adviseurs contact met u op.

Onze visie
Duurzaam doen wat technisch mogelijk is. We zoeken naar praktische oplossingen, mogelijkheden en kansen die de wereld van de techniek op het gebied van duurzaamheid te bieden heeft. Vandaag nadenken over de techniek van morgen, dat is wat wij doen. We leven in een maatschappij waarin we met z’n allen willen dat woningen, gebouwen en producten beter zijn en langer meegaan. Jorritsma Bouw onderschrijft van harte het grote belang van de ontwikkeling van duurzame bouwmethodes en -constructies. Door duurzaam te bouwen combineren we een gezond leefklimaat met lage energielasten. Een slim ontwerp en de toepassing van duurzame energiebronnen maken een woning en/of een gebouw bijzonder energiezuinig.

Elke woning kan naar wens worden uitgerust met onder andere de juiste isolatie, HR++ beglazing, PV-panelen of zonnecollectoren en/of een warmtepomp. Afhankelijk van de gekozen voorziening(en) is energie van  de gekozen voorziening(en) kan het gebruik van energie van het openbare net fors worden teruggedrongen.. Dat is niet alleen erg goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Subsidie- of financieringsmogelijkheden
Voor energiebesparende maatregelen zijn diverse subsidies beschikbaar. Hebt u vragen over subsidie- of financieringsmogelijkheden, klik hier. Ook als u andere vragen heeft, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd wat SLIM kan betekenen voor uw huis? Wilt u weten hoe energiezuinig en comfortabel u kunt wonen? Wij denken graag met u mee! Wij zijn bereikbaar op of per mail via info@test.vetteserver.nl. Binnen 24 uur neemt een van onze adviseurs contact met u op.