Start bouw appartementen begin 2021: Dudok Wonen en Jorritsma Bouw tekenen voor Lieven de Keylaan

Robert Jan Sliep en Reinier Bron hebben in aanwezigheid van Herman Wesselius den Boer en Peter Hofman de overeenkomst digitaal getekend van het nieuwbouwproject Lieven de Key. Dudok Wonen realiseert in Hilversum Noord een appartementengebouw van drie bouwlagen met 37 appartementen voor de sociale huur. De bouw zal begin 2021 starten.

Wij begrijpen heel goed wat het voor omwonenden betekent als er naast je wordt gebouwd. De bouwplaats is geen wereld op zich, maar onderdeel van de buurt. Betrouwbaarheid, transparante omgevingsmanagement, veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de bouw van Lieven de Key. Dit zijn de uitgangspunten waarom Dudok Wonen weer voor Jorritsma Bouw heeft gekozen.

Samen met de omwonenden, de Gemeente Hilversumen de Alliantie heeft een intensief traject plaatsgevonden wat geresulteerd heeft in een gedragen nieuwbouwplan.

De appartementen krijgen een berging en een balkon of tuin en de auto’s kunnen op eigen terrein geparkeerd worden. Er worden meerdere duurzaamheidsmaatregelen toegepast. Zo komen er zonnepanelen, warmtepompen en laagtemperatuur vloerverwarming. Het ontwerp is gedaan door Moke Architecten.