Start nieuwbouw Sandstra RVS Bolsward

Op woensdag 17 december is gestart met de nieuwbouw van het bedrijfspand voor Sandstra RVS op het bedrijventerrein De Marne te Bolsward.

Kleindochter Senna mocht samen met Beppe de 1e paal slaan. Aan deze paal heeft de familie Sandstra een buis bevestigd met daarin hedendaagse items, welke wellicht ooit nog eens een archeologische waarde zal krijgen.

De nieuwbouw van circa 1800 m2 wordt uitgevoerd door Jorritsma Bouw. Het ontwerp is in samenspraak met de familie Sandstra tot stand gekomen in een design & build opdracht. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2015.

Sandstra heeft dit jaar de afdeling bouw & installatietechniek overgenomen van de Klokslag groep uit Bolsward. Deze afdeling houdt zich voornamelijk bezig met de levering en montage van bouwkundige en installatietechnische producten, zoals rvs riolering/leidingwerk, vloergoten en putten, aanrijdbeveiliging, trappen, bordessen en allround montagewerk voor derden. Vanuit de nieuwe bedrijfshal kan Sandstra RVS een breder (totaal) pakket leveren in roestvast staal en aluminium voor onder andere de machinebouw, infrastructuur, agrarische sector, maritieme sector en ook onderdelen voor luchtbehandeling en elektrotechniek behoren tot de mogelijkheden.

Bolsward Sandstra eerste paal 3 Bolsward Sandstra eerste paal 4