0

Update productielocatie Hochwald, Bolsward

Jorritsma Bouw is gestart met de tweede fase van het masterplan voor de uitbreiding van de productie voor Hochwald Foods Nederland b.v. in Bolsward.

Werkzaamheden
De uitbreiding van een melkafvullijn in de fabriek is een onderdeel van dit masterplan. Er komen nieuwe vul- en verpakkingsmachines en oude apparatuur wordt verwijderd. In de bestaande bouw zijn we ook bezig met het realiseren van een vullokaal, een autoclavenruimte, een verpaklijn, een opslagruimte en een ruimte waar de flessen schoongemaakt worden. Het project wordt eind 2017 afgerond.

Hygiënisch werken
De fabriek blijft tijdens de werkzaamheden operationeel; we zorgen ervoor dat we het productieproces niet verstoren. Omdat dit een fabriek betreft waar zuivel wordt verwerkt, worden hoge eisen gesteld aan de hygiënische omstandigheden. Aangezien wij veel ervaring hebben in het bouwen voor deze sector, zijn wij in staat hier goed op in te spelen.

Planning
Naast hygiënisch werken is het ook van belang dat we een zorgvuldige planning en uitgekiende logistiek waarborgen. Onze ervaring is dat goede voorbereiding leidt tot een kortere bouwtijd. We werken LEAN met een voorbereiding tot het kleinste detail. Zo zorgen we gezamenlijk voor een geoptimaliseerd bouwproces.