9

Jorritsma Bouw mag voor woningcorporatie Accolade 38 appartementen gaan bouwen aan de Nachtegaalstraat in Drachten. Dit hebben we onder meer te danken aan een goed Plan van Aanpak en dito technische uitwerking. Onze ideeën over duurzaamheid werden bijzonder goed gewaardeerd. In combinatie met onze prijs kwam onze aanbieding dan ook als ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ uit de bus.

Bewoners centraal
Aan de Nachtegaalstraat gaan we als ontwikkelend aannemer 38 appartementen realiseren op de plaats waar in 2015 een explosie een deel van een appartementencomplex deed instorten. Met dit gegeven hebben wij in onze plannen de bewoners centraal gesteld. Communicatie met bewoners is een speerpunt van onze aanpak.

Design & Build
De nieuwbouw zal bestaan uit functionele, betaalbare, duurzame en gebruikersvriendelijke appartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens. Voor deze Design & Build opdracht ligt de verantwoordelijkheid voor ontwerp en uitvoering bij Jorritsma Bouw. In het bouwteam zijn verder Team 4 Architecten (architect), ABT Wassenaar (constructeur) en Comfort Partners (installaties) vertegenwoordigd.

We zien ernaar uit om komend voorjaar met deze mooie opdracht van start gaan.