Uitvoerder Service &
Onderhoud
Industrie

40 uur uur
Bolsward

Wat ga je doen?

Ben jij goed in het coördineren van projecten? Zet jij gemakkelijk een efficiënte planning in elkaar en werk je graag toe naar een prachtig eindresultaat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Als Uitvoerder S&O Industrie ben jij de schakel tussen de klant en het projectteam. In deze functie gaat het voornamelijk om klanten in de industrie. Je neemt de werkzaamheden op met de klant, stelt een planning op voor de uitvoering van de werkzaamheden en stemt deze af met de leden van je projectteam. Dit doe je voor meerdere projectlocaties tegelijk, hoofdzakelijk in Friesland. Je weet met jouw creatieve en inventieve karakter de juiste oplossingen te vinden en het gehele proces tot het gewenste eindresultaat te leiden. Binnen deze uitdagende functie werk je zowel samen met je projectteam, de eigen ketenpartners als met de klant en de locatie verantwoordelijkheden. Je werkt goed samen met je team en weet betrokkenen te inspireren. Dit alles om de projecten binnen de aangegeven kaders op het gebied van veiligheid, kwaliteit, budget, efficiëntie en het aansturen en coachen van medewerkers te realiseren.

Wat krijg je?

  • Uitstekende pensioenregeling;

  • Individueel budget;

  • Een goed salaris, passend bij de functie en jouw ervaring;

  • Bij de bouw passende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een fiets- en bedrijfsfitnessplan;

  • Een uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijg je verder te verdiepen en te ontwikkelen in je eigen vakgebied.

Jij beschikt over

  • Afgeronde MBO of HBO Bouwkunde opleiding

  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring

  • Een klantgerichte, flexibele, innovatieve, overtuigende en oplossingsgerichte werkwijze

  • Organisatiesensitiviteit

Over Jorritsma Bouw

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Vanuit de disciplines Wonen, Industrie, Utiliteit en Service & Onderhoud heeft Jorritsma uiteenlopende opdrachtgevers zoals woningcorporaties, scholen, zorginstellingen, gemeentes, investeerders en de industrie. Met een jaaromzet van + 100 miljoen is Jorritsma Bouw een van de grootste bouwbedrijven in Noord-Nederland. Jorritsma Bouw telt z’n 250 enthousiaste medewerkers en is sinds 1880 gevestigd in Bolsward. Daarnaast heeft Jorritsma Bouw een vestiging in Groningen.

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Jelle staat voor je klaar!