Allround werkvoorbereider

40 uur
Bolsward

Bouwen aan je toekomst

Wat is er mooier dan een gebouw realiseren dat de tand des tijds kan doorstaan? In dat proces kan jij een spin in het web zijn als werkvoorbereider. Er liggen namelijk prachtige projecten op je te wachten waar jij je tanden in kan zetten. Informatie verzamelen, controleren en registreren. Plannen opstellen en voorbereidingen treffen. Het proces sturen en de oplevering bewaken. Alles om projecten binnen de gestelde eisen van veiligheid, kwaliteit, planning en budget te realiseren. Kortom, je zorgt er tijdens langlopende, grote projecten voor dat alle stukjes continu op hun plaats vallen.

Ben jij dat toegankelijke organisatietalent?

Ja, het is een uitdagende en veelzijdige baan waar je bouwkundig inzicht en materiaalkennis combineert met financieel inzicht en planmatig werken. En natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt in een team van werkvoorbereiders en onderhoudt nauwe contacten met bijvoorbeeld uitvoerders, onderaannemers en leveranciers. Je communicatieve vaardigheden komen dus goed van pas.

Deze baan is echt wat voor jou als je van een dynamische werkomgeving houdt met een veelzijdig takenpakket. Je bent een praktijkgerichte denker en doener die prioriteiten kan stellen. Afhankelijk van de grootte van de werken zal het werk bestaan uit opnames, calculatie, werkvoorbereiding, bouwbegeleiding en financiële bewaking.

Wat staat er verder op jouw cv?

  • Afgeronde opleiding MBO of HBO Bouwkunde

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

  • Kennis van en vaardig in relevante applicaties en automatiseringspakketten

  • Kennis van en ervaring in UAV-GC/D&B/EPC trajecten

  • Kennis van bouwmaterialen en bouwmethodieken

  • Diploma VCA

  • Klantgericht, kostenbewust, accuraat en oplossingsgericht

  • Rijbewijs B en in bezit van eigen auto

Jouw kansen bij Jorritsma

Je komt te werken in een ervaren en veelzijdig team werkvoorbereiders. Jorritsma biedt je een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen en te ontwikkelen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons uitstekend geregeld. Een prima honorering (volgens de cao Bouw & Infra) vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Over Jorritsma Bouw

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Vanuit de disciplines Wonen, Industrie & Utiliteit en Service & Onderhoud heeft Jorritsma uiteenlopende opdrachtgevers zoals woningcorporaties, scholen, zorginstellingen, gemeentes, investeerders en de industrie. Met een jaaromzet van ruim €100 miljoen (2020), is Jorritsma Bouw is een van de grootste bouwbedrijven in Noord Nederland. Jorritsma Bouw telt circa 250 medewerkers en is sinds 1880 gevestigd in Bolsward en heeft een vestiging in Groningen.

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Edwin staat voor je klaar!