Junior
Calculator

40 uur uur
Bolsward

De uitdaging

Dit is de perfecte kans om een cruciale rol te gaan spelen bij de ontwikkeling van de woningbouwprojecten, bedrijfspanden en industriële gebouwen van morgen. Er ligt een fantastische uitdaging op je te wachten waarin je, samen met je senior collega’s van de afdeling Calculatie, de spin in het financiële web van ons bouwbedrijf wordt. Je gaat kostprijsberekeningen en ramingen maken. Offertes voor materialen, werkzaamheden en diensten van derden aanvragen en beoordelen. Kansen en risico’s signaleren en rapporteren. Nacalculaties maken en dossiers bewaken. En bovenal, je gaat jezelf ontwikkelen tot een professional die het verschil weet te maken in bouwprojecten.

Wat staat er verder op jouw cv?

  • (Bijna) Afgeronde opleiding HBO Bouwkunde of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

  • Ervaring als Calculator tijdens een stage/baan is een pré

  • Kennis van bouwmaterialen en bouwmethodieken

  • Goed kunnen plannen, organiseren en prioriteiten kunnen stellen

  • Een goede balans tussen zelfstandigheid, samenwerken en initiatief nemen

Jouw kansen bij Jorritsma

Je komt in Bolsward te werken op een ervaren en veelzijdige afdeling Calculatie. Jorritsma biedt je een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen en te ontwikkelen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons uitstekend geregeld. Een prima honorering (volgens de cao Bouw & Infra) vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Over Jorritsma Bouw

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Vanuit de disciplines Wonen, Zorg, Onderwijs, Industrie, Utiliteit en Service & Onderhoud heeft Jorritsma uiteenlopende opdrachtgevers zoals woningcorporaties, scholen, zorginstellingen, gemeentes, investeerders en de industrie. Met een jaaromzet van ruim €100 miljoen (2020), is Jorritsma Bouw is een van de grootste bouwbedrijven in Noord Nederland. Jorritsma Bouw telt circa 250 medewerkers en is sinds 1880 gevestigd in Bolsward en heeft een vestiging in Groningen.

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Luther staat voor je klaar!