Werkvoorbereider
Service &
Onderhoud

40 uur uur
Bolsward

Bereid je voor op een mooie uitdaging

De industrie is altijd volop in ontwikkeling en daar kan jij een bijdrage aanleveren. Hoe? Door te zorgen dat verbouwingen en uitbreidingen soepel verlopen. Dat is best uitdagend, want er komt veel bij kijken. Snel schakelen met de opdrachtgever bijvoorbeeld. Processen zo inrichten dat de fabriek niet stil komt te liggen. En ook speciale veiligheids- en hygiëneprotocollen. Als werkvoorbereider pak je het hele proces; van inventarisatie van wensen en eisen, tot calculeren, projectleiding en het aansturen van de uitvoerder.

Ben jij die ondernemende regelaar?

Wil jij ons aanspreekpunt voor industriële opdrachtgevers worden? Dat kan. Tenminste, als je een echte ‘aannemer’ bent, die snel en zelfstandig het proces van A tot Z oppakt. Je kunt je goed verplaatsen in de wensen en eisen van opdrachtgevers en bouwt aan langdurige relaties. Natuurlijk zet je je communicatieve vaardigheden ook in voor goede contacten met uitvoerders. Kortom, met een veelzijdig takenpakket in een dynamische omgeving zorg jij dat verbouwingen en reparatie vlot en soepel verlopen.

Wat staat er verder op jouw cv?

  • Een afgeronde opleiding MBO of HBO Bouwkunde

  • Een aantal jaar ervaring als (aspirant) werkvoorbereider*

  • Kennis van en vaardig in relevante applicaties en automatiseringspakketten

  • Kennis van bouwmaterialen en bouwmethodieken

  • Affiniteit met industrie / productie

Jouw kansen bij Jorritsma

Je komt te werken in een ervaren en veelzijdig team. Jorritsma biedt je een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen en te ontwikkelen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons uitstekend geregeld. Een prima honorering (volgens de cao Bouw & Infra) vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Over Jorritsma Bouw

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Vanuit de disciplines Wonen, Industrie & Utiliteit en Service & Onderhoud heeft Jorritsma uiteenlopende opdrachtgevers zoals woningcorporaties, scholen, zorginstellingen, gemeentes, investeerders en de industrie. Met een jaaromzet van ruim €100 miljoen (2020), is Jorritsma Bouw is een van de grootste bouwbedrijven in Noord Nederland. Jorritsma Bouw telt circa 250 medewerkers en is sinds 1880 gevestigd in Bolsward en heeft een vestiging in Groningen.

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Edwin staat voor je klaar!