Calculator

40 uur uur
Bolsward

Waar kun je op rekenen?!

Calculeren aan de hand van bestek en berekeningen? Dat klinkt misschien nogal eentonig. Wij trekken de functie Calculator veel breder! De ene keer reken je aan een woonzorgcomplex en de andere keer aan een zuivelfabriek. Het eerste wat jij doet is het gebouw visualiseren en nagaan welke risico’s, maar ook welke kansen je tegenkomt! Samen met de afdeling Inkoop selecteer je leveranciers, ketenpartners, doe je aanvragen en beoordeel je offertes voor materialen en werkzaamheden.

Ben jij die collega waar we op kunnen bouwen?

Ja, het is een uitdagende en veelzijdige baan, waarbij analytisch vermogen en bouwkundig inzicht vanzelfsprekend is. Door jouw financiële en bouwkundige inzicht te combineren, weet jij altijd een scherpe en goed onderbouwde calculatie aan te bieden.  Je komt te werken in een ervaren en gedreven team calculatoren. Samenwerken met je collega’s, van bijvoorbeeld de afdeling Engineering en Werkvoorbereiding, vind je heel belangrijk. Jullie doel is namelijk hetzelfde, mooie projecten draaien en goede resultaten behalen!

Wat je nog meer in huis hebt...

  • Afgeronde opleiding HBO Bouwkunde of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

  • Minimaal 5 jaar ervaring als Calculator

  • Kennis van en vaardig in relevante applicaties en automatiseringspakketten
    (o.a. IBIS-TRAD, Office, Revit/Solibri BIM)

  • Kennis van bouwmaterialen en bouwmethodieken

  • Kennis van relevante wet- en regelgeving

Wat hebben wij jou te bieden?

Jorritsma biedt je een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen en te ontwikkelen in het vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons uitstekend geregeld. Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Over Jorritsma Bouw

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. Vanuit de disciplines Wonen, Industrie & Utiliteit en Service & Onderhoud heeft Jorritsma uiteenlopende opdrachtgevers zoals woningcorporaties, scholen, zorginstellingen, gemeentes, investeerders en de industrie. Met een jaaromzet van ruim €100 miljoen (2020), is Jorritsma Bouw is een van de grootste bouwbedrijven in Noord Nederland. Jorritsma bouw telt circa 250 medewerkers en is sinds 1880 gevestigd in Bolsward en heeft een vestiging in Groningen.

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Luther staat voor je klaar!