Samen werken aan Service &
Onderhoud

Duurzaam samenwerken aan
waardebehoud van uw vastgoed

Jouw gebouw is als een waardevolle diamant: een uitstekende investering! Met zorgvuldig onderhoud en beheer behoudt het de waarde die je voor ogen hebt. En kunnen we de houdbaarheidsdatum verleggen naar de verre toekomst. Om de waarde en de functie van jouw investering te behouden, hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Maak kennis met de Vastgoed Diamant. Meer informatie of wil je de brochure ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Vakspecialist in
aardbevingsschade!

Woont u in het gebied van het Groninger gasveld en heeft u aardbevingsschade aan uw woning of bedrijfspand? Gelukkig is er op bouwkundig gebied veel mogelijk om uw huis of pand (weer) veilig en leefbaar te maken. Jorritsma Bouw Groningen is sinds de beving in Huizinge in 2012 betrokken bij het verhelpen van bevingsschade. Wij zijn de bouwer die aardbevingsschade voor u oplost. Naast herstel kunnen we ook zorgen voor de bouwkundige versterking van uw woning of bedrijfspand. Op zoek naar meer informatie over aardbevingsschade? Bekijk onze website via onderstaande knop!

Bewonerscommunicatie

Als sociaal bouwer besteden we voor, tijdens en ná een bouwproject veel aandacht aan de communicatie. Daarin heeft de communicatie met (toekomstige) bewoners van verbouw- en nieuwbouwprojecten, met huurders en met kopers, een bijzondere plek. Het gaat hierbij vrijwel altijd om mensen die geen of weinig ervaring hebben met (ver)bouwprojecten. Wij vinden het belangrijk om bewoners mee te nemen in het bouwtraject. Onze stelling: een goed geïnformeerde (toekomstige) bewoner is een tevreden bewoner!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wybe staat voor u klaar!