Samen werken aan
Service &
Onderhoud

Een servicemelding doen? Dat kan via onderstaande knop.

Duurzaam samenwerken aan
waardebehoud van uw vastgoed

Jouw gebouw is als een waardevolle diamant: een uitstekende investering! Met zorgvuldig onderhoud en beheer behoudt het de waarde die je voor ogen hebt. En kunnen we de houdbaarheidsdatum verleggen naar de verre toekomst. Om de waarde en de functie van jouw investering te behouden, hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Maak kennis met de Vastgoed Diamant. Meer informatie of wil je de brochure ontvangen? Klik op onderstaande knop!

Vakspecialist in
aardbevingsschade!

Woont u in het gebied van het Groninger gasveld en heeft u aardbevingsschade aan uw woning of bedrijfspand? Gelukkig is er op bouwkundig gebied veel mogelijk om uw huis of pand (weer) veilig en leefbaar te maken. Jorritsma Bouw Groningen is sinds de beving in Huizinge in 2012 betrokken bij het verhelpen van bevingsschade. Wij zijn de bouwer die aardbevingsschade voor u oplost. Naast herstel kunnen we ook zorgen voor de bouwkundige versterking van uw woning of bedrijfspand. Op zoek naar meer informatie over aardbevingsschade? Bekijk het via onderstaande knop.

Onze manier van ketensamenwerking: Het Keten Canvas

Corporaties staan tegenwoordig voor tal van uitdagingen. Duurzaamheidsdoelstellingen – zoals het verlagen van de CO2-uitstoot en label A doelen -, betaalbare woningen, leefbare leefomgeving, noem maar op. Al met al een pittige opgave die vraagt om strategisch portefeuillemanagement. Hoe ga je de ambities van je corporatie op het gebied van verduurzamen, onderhoud en renovatie realiseren binnen de beschikbare investeringsruimte? Of is sloop en snelle nieuwbouw van compacte en duurzame woningen juist beter? Strategisch samenwerken binnen de keten met vaste partners kan hierbij diverse voordelen bieden. Het leidt tot structureel betere prestaties op het gebied van bewonerstevredenheid, tijd, geld en kwaliteit in vergelijking met traditioneel samenwerken. Wij hebben op basis van jarenlange ervaring onze eigen visie op ketensamenwerking ontwikkeld en deze vertaald naar een effectieve methodiek: het Keten Canvas. Meer weten over ons concept, of wil je graag de brochure ontvangen? Klik op onderstaande knop!

24-uursservice

Op de meest onverwachte momenten kan schade aan een gebouw ontstaan. Bijvoorbeeld door brand, noodweer, een aardbeving of iets anders. Soms is de schade dusdanig, dat snel herstel – al is het eerst tijdelijk – noodzakelijk is. Met onze eigen servicedienst staat Jorritsma Bouw 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst met zorg voor uw vastgoed!

Bewonerscommunicatie

Als sociaal bouwer besteden we voor, tijdens en ná een bouwproject veel aandacht aan de communicatie. Daarin heeft de communicatie met (toekomstige) bewoners van verbouw- en nieuwbouwprojecten, met huurders en met kopers, een bijzondere plek. Het gaat hierbij vrijwel altijd om mensen die geen of weinig ervaring hebben met (ver)bouwprojecten. Wij vinden het belangrijk om bewoners mee te nemen in het bouwtraject. Onze stelling: een goed geïnformeerde (toekomstige) bewoner is een tevreden bewoner!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wybe staat voor u klaar!