Nieuw raamovereenkomst met Lefier tot en met 2029

Geweldig nieuws voor sociale huurwoningen in het Noorden! Woningcorporatie Lefier gaat de komende vier jaar ruim 6.000 huurwoningen verduurzamen in Groningen en Drenthe. Door het verlengen van de bestaande raamovereenkomst mag Jorritsma Bouw als trotse partner deel uitmaken van deze werkzaamheden. Het doel? Geen woningen meer met een E, F of G-energielabel in 2029!

De verduurzamingswerkzaamheden omvatten isolatie van vloeren, daken en muren, isolatieglas en installatieaanpassingen. Een positieve ontwikkeling voor huurders: betere isolatie en lagere energiekosten. Daarnaast krijgen huurders zelfs de kans om zonnepanelen te laten plaatsen.

We werken samen met Lefier volgens ons Keten Canvas. Hierin stellen wij de bewoners centraal en het resultaat voorop! Door goede communicatie en het beperken van de overlast komen we samen tot één einddoel; een comfortabel, duurzaam en veilig thuis voor de bewoner.

Samen met Lefier werken we nu aan een efficiënte planning om zo snel mogelijk alle huurders van energiezuinige woningen te voorzien. Op naar 2029!