Utiliteitsbouw:
Samen bouwen aan utiliteit

Gebouwen om in te werken en leren

Of je er nu elke dag naartoe gaat om te werken, of er langdurig 24/7 in verblijft: wij gunnen iedereen een gebouw waarin het aangenaam vertoeven is! Een gebouw met een gezond, fijn en inspirerend binnenklimaat dat bovendien voldoet aan alle duurzaamheidseisen. We bouwen met de visie van de opdrachtgever in ons achterhoofd. Wat de gebouwfunctie ook is: wij bouwen met oog voor de gebruikers en houden rekening met hun eisen, wensen en behoeften en betrekken ze bij het proces. Het hele bouwproces voeren we uit in nauwe samenwerking tussen alle belanghebbende partijen. Dat daar dan een zorgvuldig communicatieplan bij hoort, vinden wij vanzelfsprekend.

Opgeleverde werken269
Hoe wij werken

Duurzaam samenwerken aan
waardebehoud van uw vastgoed

Jouw gebouw is als een waardevolle diamant: een uitstekende investering! Met zorgvuldig onderhoud en beheer behoudt het de waarde die je voor ogen hebt. En kunnen we de houdbaarheidsdatum verleggen naar de verre toekomst. Om de waarde en de functie van jouw investering te behouden, hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Maak kennis met de Vastgoed Diamant. Meer informatie of wil je de brochure ontvangen? Klik dan op onderstaande knop!

Veilig bouwen

Jorritsma Bouw geeft hoge prioriteit aan eerlijk, gezond en veilig werk voor alle werknemers die onder haar verantwoordelijkheid werkzaamheden verrichten. Bewustzijn, gedrag en houding binnen de gehele organisatie staan daarbij centraal. Dat geldt voor iedereen, ook onze partners en opdrachtgevers. Daarom zijn wij ons eigen BAAS veiligheidsprogramma gestart! Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Duurzaam bouwen

Duurzaamheid en circulariteit zijn voor Jorritsma Bouw belangrijke thema’s. Als aannemer dragen wij daaraan bij door de focus te leggen op energiebesparing, hergebruik, exploitatie en het vergroten van het adaptief vermogen in de toekomstbestendigheid. De eisen vanuit het klimaatakkoord zijn leidend; onze bouwprojecten leveren wij (tenminste) op volgens de geldende BENG-normen. Bij onze duurzaamheidsinspanningen staat steeds de gebruiker centraal. Betaalbaarheid en een gezond leef- en werkklimaat zijn ons uitgangspunt.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wybe staat voor u klaar!