Industriebouw:
Samen bouwen in de industrie

Bouwen in de industrie

In een industrieel gebouw zijn de procesinstallaties en productiefaciliteiten het kloppende hart. Zo’n gebouw moet zich hier als een beschermende huls omheen plooien. Maar industriële huisvesting is meer dan dat. Het moet een fijne en veilige werkplek zijn voor mensen in de operatie en op kantoor. In en buiten de gebouwen vind je vaak diverse logistieke functies, die stuk voor stuk hun eigen eisen stellen aan het gebouw. Een industriegebouw is bovendien een ‘beeldvormer’, zeker op een zichtlocatie.

Opgeleverde werken127
Hoe wij werken

Building industry

Door jarenlange ervaring in de industrie bouw hebben wij onze beproefde werkwijze verwerkt in het ‘Building Industry’ concept. Met Building Industry maken wij het hele proces transparant, stap voor stap. Je hebt continu inzicht in gemaakte of te maken keuzes en in de voortgang. Je hebt altijd controle over de benodigde investeringen voor de realisatie. Jorritsma ontzorgt je van A tot Z: van klantvraag tot en met ingebruikname en meerjarig onderhoudsplan. Onze Building Industry aanpak maakt de complexiteit beheersbaar. Meer weten over ons concept, of wil je graag de brochure ontvangen? Klik op onderstaande knop!

Duurzaam samenwerken aan
waardebehoud van uw vastgoed

Jouw gebouw is als een waardevolle diamant: een uitstekende investering! Met zorgvuldig onderhoud en beheer behoudt het de waarde die je voor ogen hebt. En kunnen we de houdbaarheidsdatum verleggen naar de verre toekomst. Om de waarde en de functie van jouw investering te behouden, hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. Maak kennis met de Vastgoed Diamant. Meer weten over ons concept, of wil je graag de brochure ontvangen? Klik op onderstaande knop!

Veilig bouwen

Jorritsma Bouw geeft hoge prioriteit aan eerlijk, gezond en veilig werk voor alle werknemers die onder haar verantwoordelijkheid werkzaamheden verrichten. Bewustzijn, gedrag en houding binnen de gehele organisatie staan daarbij centraal. Dat geldt voor iedereen, ook onze partners en opdrachtgevers. Daarom zijn wij ons eigen BAAS veiligheidsprogramma gestart! Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Duurzaam bouwen

Duurzaamheid en circulariteit zijn voor Jorritsma Bouw belangrijke thema’s. Als aannemer dragen wij daaraan bij door de focus te leggen op energiebesparing, hergebruik, exploitatie en het vergroten van het adaptief vermogen in de toekomstbestendigheid. De eisen vanuit het klimaatakkoord zijn leidend; onze bouwprojecten leveren wij (tenminste) op volgens de geldende BENG-normen. Bij onze duurzaamheidsinspanningen staat steeds de gebruiker centraal. Betaalbaarheid en een gezond leef- en werkklimaat zijn ons uitgangspunt

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wybe staat voor u klaar!