Bevingsbestendig versterken

Soms is de aardbevingsschade zó groot dat het nodig is om de muren en/of de fundering van uw woning of pand te versterken of vervangen, voordat u er weer veilig gebruik van kunt maken. Ook verbindingen tussen wanden en vloeren moeten soms worden vervangen. Dit soort schade vraagt om specialistisch maatwerk. Als gecertificeerd aannemersbedrijf kunnen wij deze versterking voor u uitvoeren. Wij werken volgens de NPR 9998-norm.

Betrouwbare partner

Al vijf generaties lang is Jorritsma Bouw dé betrouwbare partner als het gaat om nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud, versterken, service en onderhoud. Altijd op maat en altijd in overleg. En u bent altijd verzekerd van de juiste expertise. Jorritsma Bouw is erin gespecialiseerd om versterkingen snel en secuur te realiseren. Voor 1000 mensen hebben wij inmiddels aardbevingsschade verholpen. Onze klanten zijn goed te spreken over ons werk: wij scoorden gemiddeld een mooie 8 op klanttevredenheid.

Combinatie bevingsherstel en energiemaatregelen

Vaak is bevingsherstel een goed moment om ook meteen energiebesparende maatregelen toe te passen, zoals gevel- of vloerisolatie. Samen met u onderzoeken we graag de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Is er al een vergoeding bepaald door het NCG? Ontvangt u binnenkort de uitbetaling van uw aardbevingsschade?  Maak dan vandaag nog een afspraak of neem telefonisch contact op via 050 – 520 15 15.

Heeft u uw schade nog niet gemeld? Neem dan contact op met de Nationaal Coördinator Groningen (NCG).

Wij helpen uw woning versterken zodat u weer fijn en veilig gebruik kunt maken van uw huis of bedrijfspand. Onze vaklieden hanteren de coronaregels van het RIVM bij de uitvoering van de werkzaamheden. Bij een coronabesmetting of quarantaineplicht passen wij onze planning aan. Bij het versterken van uw woning of pand volgen wij altijd het onderstaande stappenplan:

Stap 1 Contact hebben:
Wanneer uw het contactformulier invult, nemen we binnen 5 werkdagen contact met u op. We komen bij u langs voor een oriënterend gesprek en doen een inspectie om de werkzaamheden te inventariseren.

 Stap 2 Afspraken maken:
Binnen 10 dagen bekijken we samen met u uw woning of bedrijfspand en bespreken we de werkzaamheden:

  • Hoe gaan we het veilig doen?
  • Wat is de volgende stap?
  • Wat verwachten we van elkaar?
  • Welke ruimtes en kasten moeten worden vrijgemaakt of leeggeruimd voor de werkzaamheden?
  • Levert dit problemen op voor u?

In een uitvoeringplan leggen wij vast wat we hebben besproken. Vervolgens maken we binnen 10 dagen een afspraak om de versterkingswerkzaamheden in te plannen.

Stap 3 Uw woning versterken:
We streven ernaar om alle werkzaamheden binnen de afgesproken werkdagen uit te voeren. Wij proberen daarbij de overlast voor u zo beperkt mogelijk te houden.

Stap 4 Samen opleveren:
Als we klaar zijn met de versterkingswerkzaamheden, gaan we de woning met u opleveren. Samen controleren we of alles klopt met de afspraken in het uitvoeringsplan. Als bij de oplevering blijkt dat we nog iets moeten veranderen of verbeteren, dan maken we een afspraak om dit te verhelpen.