(Scheur)herstel

Aardbevingsschade uit zich niet alleen in scheuren in de muur. Ook kunnen deuren en ramen klemmen. Of er is lekkage ontstaan in de schoorsteen of de kelder, of door breuken in uw riolering. Zo zijn er heel wat manieren waarop bevingen uw huis kunnen aantasten. Dergelijke schade vraagt om specialistisch maatwerk. Jorritsma Bouw kan deze beschadigingen snel en secuur te herstellen.

Betrouwbare partner

Al vijf generaties lang is Jorritsma Bouw dé betrouwbare partner als het gaat om nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud, versterken,  service en onderhoud. Altijd op maat en altijd in overleg. En u bent altijd verzekerd van de juiste expertise. Jorritsma Bouw is erin gespecialiseerd om versterkingen snel en secuur te realiseren. Voor 1000 mensen hebben wij inmiddels aardbevingsschade verholpen. Onze klanten zijn goed te spreken over ons werk: wij scoorden gemiddeld een mooie 8 op klanttevredenheid.

Maak een afspraak

Is er al een vergoeding bepaald door het IMG? Ontvangt u binnenkort de uitbetaling van uw aardbevingsschade? Maak dan vandaag nog een afspraak of neem telefonisch contact op via 050 – 520 15 15. Heeft u uw schade nog niet gemeld? Neem dan contact op met het Instituut Mijnbouwschade Groningen.

Twee trajecten

Bij schades zoals hierboven genoemd, zijn twee trajecten mogelijk: u ontvangt een financiële schadevergoeding vanuit het IMG (Instituut Mijnbouwschade Groningen) en neemt zelf contact op met Jorritsma Bouw. Of u kiest voor Herstel in Natura. Het IMG blijft in dit laatste traject supervisie houden over de herstelwerkzaamheden en doet zelf een aanvraag bij een aannemer. Hierbij kunt u uw voorkeur voor Jorritsma Bouw kenbaar maken.

Wij helpen de schade te herstellen, zodat u weer fijn en veilig gebruik kunt maken van uw huis of bedrijfspand. Onze vaklieden hanteren de coronaregels van het RIVM bij de uitvoering van de werkzaamheden. Bij een coronabesmetting of quarantaineplicht passen wij onze planning aan. Bij het herstellen van aardbevingsschade volgen wij altijd het onderstaande stappenplan:

Stap 1 Contact hebben:
Wanneer uw het contactformulier invult, nemen we binnen 5 werkdagen contact met u op. We komen bij u langs voor een oriënterend gesprek en doen een inspectie om de werkzaamheden te inventariseren.

Stap 2 Afspraken maken:
Binnen 10 dagen bekijken we samen met u uw woning of bedrijfspand en bespreken we de werkzaamheden:

  • Hoe gaan we het veilig doen?
  • Wat is de volgende stap?
  • Wat verwachten we van elkaar?
  • Welke ruimtes en kasten moeten worden vrijgemaakt of leeggeruimd voor de werkzaamheden?
  • Levert dit problemen op voor u?

In een uitvoeringsplan leggen we vast wat we besproken hebben. Vervolgens maken we binnen 10 dagen een afspraak om de werkzaamheden in te plannen.

Stap 3 Aardbevingsschade herstellen:
We streven ernaar om alle werkzaamheden binnen 20 werkdagen uit te voeren. We proberen daarbij de overlast voor u zo beperkt mogelijk te houden.

Stap 4 Samen opleveren:

Als we klaar zijn met de herstelwerkzaamheden, gaan we de woning met u opleveren. Samen controleren we of alles klopt met de afspraken in het uitvoeringsplan. Als bij de oplevering blijkt dat we nog iets moeten veranderen of verbeteren, dan maken we een afspraak om dit te verhelpen.