Slopen en nieuwbouw

De schade aan een woning of gebouw kan zó groot zijn, dat herstel of versterking niet meer mogelijk is. Sloop en nieuwbouw is dan de enige oplossing. Bent u namens een woningcorporatie, zorg-, onderwijs- of overheidsinstelling, of een andere organisatie op de zakelijke markt op zoek naar een betrouwbare partner bij het realiseren van nieuwbouw, dan bent u bij Jorritsma Bouw aan het juiste adres. 

Betrouwbare partner

Al vijf generaties lang is Jorritsma Bouw dé betrouwbare partner als het gaat om nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud, versterken, service en onderhoud. Altijd op maat en altijd in overleg werken we voor NCG en IMG. U bent bij ons altijd verzekerd van de juiste expertise.

Bouwen volgens NPR-richtlijnen

Bevingsbestendige nieuwbouw in het aardbevingsgebied is voor Jorritsma Bouw al jarenlang ‘gesneden koek’. Wij bouwen uiteraard volgens de geldende NPR-richtlijnen. We kiezen daarbij voor een fundering en een constructie die een eventuele beving kunnen opvangen. Het gaat dan bijvoorbeeld om heipalen die van extra wapening worden voorzien. En we bouwen met lichtere materialen, zeker als we de hoogte ingaan.