• Alfa Accountants en Adviseurs
  • UTILITEIT
  • Nieuwbouw
  • Bouwteam, Duurzaam
  • Leeuwarden

Voor Alfa Accountants en Adviseurs gaan we in Leeuwarden een nieuw BREEAM outstanding energieneutraal kantoor bouwen. Een uitvraag waarin wij ons ‘Bouw Meesterschap’ weer volop in kwijt kunnen. Deze opdracht is ons gegund omdat wij vanuit onze visie op efficiënt bouwen en duurzaamheid hebben meegedacht in de total cost of ownership. Alfa krijgt hiermee een van de meest duurzame kantoren van Noord-Nederland en het meest duurzame kantoorgebouw van Leeuwarden. Het nieuwe kantoor zal bestaan uit vier bouwlagen en krijgt een zichtlocatie op kantorenpark De Werp. Het BREEAM outstanding gebouw gaat plaats bieden aan 35 medewerkers.

Visie op duurzaamheid
Bij Jorritsma Bouw weten wij als geen ander dat verduurzaming – ook in de utiliteitsbouw – een belangrijk thema is voor de korte en de middellange termijn. Als aannemer hebben wij ons bij onze aanbieding onderscheiden door de focus te leggen op energiebesparing, hergebruik en exploitatie. Zo wordt regenwater hergebruikt voor het spoelen van toiletten, gebruiken we circulair beton en komt er een efficiënte energiehuishouding door de toepassing van zonnepanelen, warmtepompen en ledverlichting.

Alfa Accountants en Adviseurs is een adviesorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector met 28 vestigingen door heel Nederland. Alfa biedt adviesdiensten aan met betrekking tot accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering en financiële dienstverlening. Het bedrijf heeft een grote duurzaamheidsambitie en wil zijn medewerkers een inspirerende en gezonde werkplek bieden. Als betrokken bouwer heeft Jorritsma Bouw erg veel waardering voor deze visie. Wij dragen er graag ons steentje aan bij!